
Tasting dinner
Beste wijnvrienden,
Het is met grote opwinding dat we op donderdag 22 oktober een fantastisch wijndinner aankondigen, een samenwerking tussen Condacum en La Buena Vida.
Over deze bijzondere avond...
Tijdens het diner genieten we van een rigoureuze selectie van Spaanse topwijnen, die gepaard gaat met een gastronomisch 6-gangenmenu.
Wat mag u verwachten? | Programma
Het aperitief wordt om 19.00 uur geserveerd.
Apero
Gramona Imperial Brut Gran Reserva – Corpinnat 2014
***
Voorgerecht
Carpaccio van langoustine – tuinkruiden – olijfolie
Pazo de Senorans selccion de Anada 2011 – Rias Baixas
***
1ste tussengerecht
Zeetong – tomatenpasta – venkel
Enric Soler “Espenyalluchs” 2018 – Penedès
Remirez de Ganuza blanco 2018 – Rioja
***
2de tussengerecht
Gelakt buikspek – linzen – balsamico
Comando G “Rozas 1e cru” 2018 – Sierra de Gredos
Descendientes de J. Palacios “Corullon” 2018 – Bierzo
***
Hoofdgerecht
Iberico op BBQ – sjalot – ossewit aardappeltjes
Costers del Siurana “Clos de l’Obac” 2010 – Priorat
Remirez de Ganuza gran reserva 2011 – Rioja
Vega Sicilia “Valbuena” 2014 – Ribera del Duero
***
Dessert
Frangipane – warme steenvruchten
Barbara Forès Vi Dolci 2015 – Terra Alta
Leche frita
Reservatie | Praktisch
Deelname: €235 per persoon
Door de covidmaatregelen die moeten worden nageleefd, wordt de groep per tafel in aantal beperkt tot maximum 6 personen.
Adres: Restaurant Condacum, Pierstraat 311, 2550 Kontich
Schrijf je via deze link onmiddellijk in aangezien de plaatsen voor deze bijzondere avond beperkt zijn.
Reserveren
Wij kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen!
Tot snel,
Team Condacum & La Buena Vida