Scroll To Top
Even geduld.

Ik ben aan het laden.

Categorieën
OK
Selecteer één of meerdere categorieën























Selecteer één of meerdere categorieën
OK
Appellaties
OK
Selecteer één of meerdere appellaties




























































Selecteer één of meerdere appellaties
OK
Smaakprofielen
OK
Selecteer één of meerdere Smaakprofielen

Rode wijn



Witte wijn



Restzoete wijn



Rosé wijn


Selecteer één of meerdere Smaakprofielen
OK
Domeinen
OK
Selecteer één of meerdere domeinen




















































































































Selecteer één of meerdere domeinen
OK
Druiven
OK
Selecteer één of meerdere druiven




























































































































































































Selecteer één of meerdere druiven
OK
Gerechten
OK
Selecteer één of meerdere gerechten

Vis




Schaal- en schelpdieren









Vlees









Dessert










Aperitief


Bereiding








Selecteer één of meerdere gerechten
OK
Prijsklasse
OK
Bepaal uw prijsklasse:
OK
Bepaal uw prijsklasse:
OK

Flessengeluk

Over het onderwerp

'mineraliteit' zijn zelfs wetenschappers het eens: minerale wijn bestaat niet! Hij bestaat niet in de zin dat nog nooit is bewezen dater mineralen uit de onder­grond -zoals krijt, klei ofleisteen -aanwezig waren in een wijn. Toch zijn wijnliethebbers het eens dat pakweg een chardonnay uit Chablis (veel kalk en fossiele schelpen in de bodem) geen uitstaans heeft met een chardonnay uit de Macon (veel klei met wat merge! en graniet). Dus wordt aangenomen dat we met het godsdeeltje van de wijn te maken hebben: het is niet omdat we de moleculen niet kunnen isoleren dat ze er niet zijn.
Trouwens, mineraliteit wordt niet alleen verwekt door de bodem, ook de omgeving speelt een rol. De schil van de druif absorbeert geuren en geeft die via het fermentatieproces af aan de wijn. Dat is opvallend bij wildekruiden, zeezout, zeewier of zelfs pijnbomen en eucalyptus.

Zout en silex

In het frissere deel van Galicie heerst de invloed van de Atlantische Oceaan. Dat uit zich in het zilte aroma van deze albarino, aangevuld met hints van limoen en pompelmoes. Elegant palet met rijp wit fruit.
fijne zuren en zelfs wat silex. (13%)

Leirana
Galicia
Forjas del Salnés
D.O. Rias Baixas
€ 16,46
€ 13,60 excl. BTW
Voeg toe aan mandje Detailfiche

Winkelmandje

Het product is maal toegevoegd aan je winkelmandje.
Verder winkelen Winkelmandje

Winkelmandje

Uw perfecte wijn vinden?

Geef ons 30 seconden van uw tijd en wij helpen u graag.

Ja, help mij mijn ideale wijn te vinden Nee dank u, ik wil graag zelf zoeken
Sluiten

Opgelet!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfgedrag te verbeteren.
Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies.
Indien u meer informatie wilt over onze cookie policy kan dat door deze pagina te raadplegen.