Scroll To Top
Even geduld.

Ik ben aan het laden.

Categorieën
OK
Selecteer één of meerdere categorieën







Selecteer één of meerdere categorieën
OK
Appellaties
OK
Selecteer één of meerdere appellaties













Selecteer één of meerdere appellaties
OK
Smaakprofielen
OK
Selecteer één of meerdere Smaakprofielen

Rode wijn



Witte wijn



Restzoete wijn



Rosé wijn


Selecteer één of meerdere Smaakprofielen
OK
Domeinen
OK
Selecteer één of meerdere domeinen



























Selecteer één of meerdere domeinen
OK
Druiven
OK
Selecteer één of meerdere druiven







































Selecteer één of meerdere druiven
" OK
Gerechten
OK
Selecteer één of meerdere gerechten

Vis




Schaal- en schelpdieren









Vlees









Dessert










Aperitief


Bereiding








Selecteer één of meerdere gerechten
OK
Prijsklasse
OK
Bepaal uw prijsklasse:
OK
Bepaal uw prijsklasse:
OK

Enkele wijnen van Mediterranean Premium Spirits

Omschrijving Mediterranean Premium Spirits

Dé gastronomische gin van Barcelona. Een project van Roger Burgués en Lluis Jauregui, 2 vrienden die beslisten om de gastronomische gin van Barcelona te maken. Daarvoor verzamelden ze een aantal specialisten die hen geholpen hebben in hun zoektocht : Rosendo Mateu, maître parfumeur, één van 's werelds meest bekende 'neuzen' die ook mee de parfumdesserts van Jordi Roca van Celler de Can Roca (beste restaurant van de wereld 2013-2015), Javier Caballero, Barcelona's meest beroemde mixologist, Sergi Figueras, beste sommelier van Spanje 2012, Xano Saguer, topchef en eigenaar van Espai Sucre in Barcelona.

Geschiedenis Mediterranean Premium Spirits

In hun zoektocht naar de perfecte gastronomische gin hebben Roger en Lluis zich laten leiden door de professionals in de wereld van de Barcelonese gastronomie.

Varieteiten

De gebruikte botanicals, naast de jeneverbes : frisse mediterrane : Limoen, citroen en laurier.

Exotische botanicals : blaadjes van de kefir limoen, zwarte kardamom en koriander zaadjes.

Terroir

De citroen en limoenzeste zijn Mediterraans van oorsprong (limoen van Murcía, citroen van Valencia). Kefir limoenblaadjes uit Thailand, zwarte kardamom uit India en korianderzaadjes uit Egypte.

Vinificatie

voor de distillatie van de jeneverbes worden de traditionele koperen distillatieketel gebruikt. De botanicals echter worden op lage temperatuur gedistilleerd via de Rotaval, het toestel dat door Joan Roca van El Celler de Can Roca op punt werd gezet om te gebruiken in de gastronomie. Op die manier vindt de distillatie plaats bij een temperatuur van 25° waardoor de aroma's veel zuiverder blijven en de essentie van de delicate smaken fris blijft.

Mediterranean Premium Spirits - Spaanse wijnen

Winkelmandje

Het product is maal toegevoegd aan je winkelmandje.
Verder winkelen Winkelmandje

Winkelmandje

Uw perfecte wijn vinden?

Geef ons 30 seconden van uw tijd en wij helpen u graag.

Ja, help mij mijn ideale wijn te vinden Nee dank u, ik wil graag zelf zoeken
Sluiten

Opgelet!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfgedrag te verbeteren.
Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies.
Indien u meer informatie wilt over onze cookie policy kan dat door deze pagina te raadplegen.