Scroll To Top
Even geduld.

Ik ben aan het laden.

Categorieën
OK
Selecteer één of meerdere categorieën




















Selecteer één of meerdere categorieën
OK
Appellaties
OK
Selecteer één of meerdere appellaties
























































Selecteer één of meerdere appellaties
OK
Smaakprofielen
OK
Selecteer één of meerdere Smaakprofielen

Rode wijn



Witte wijn



Restzoete wijn



Rosé wijn


Selecteer één of meerdere Smaakprofielen
OK
Domeinen
OK
Selecteer één of meerdere domeinen

















































































































Selecteer één of meerdere domeinen
OK
Druiven
OK
Selecteer één of meerdere druiven




































































































































































Selecteer één of meerdere druiven
OK
Gerechten
OK
Selecteer één of meerdere gerechten

Vis




Schaal- en schelpdieren









Vlees









Dessert










Aperitief


Bereiding








Selecteer één of meerdere gerechten
OK
Prijsklasse
OK
Bepaal uw prijsklasse:
OK
Bepaal uw prijsklasse:
OK

Agenda Tastingdinners 

Er staan tal van leuke tastingdinners op de agenda:

Donderdag 4 juli: Terroir al Limit - Sans Cravate

Aanvang: 19u
Maximaal 24 plaatsen
Vijfgangenmenu met volgende begeleidende wijnen:

Aperitief & Amuses

Gramona, Imperial Gran Reserva Brut 2013
Gramona, "III Lustros" Brut Nature 2011

Makreel "escabeche", emulsie van kropsla

Terra de Cuques 2016, Pedro Ximenez & Moscatel

 Griet kort gegrild, Choron vinaigrette, asperge

Torroja Vi de Vila 2017, Garnatxa, Cariñena

Kalfszwezerik, kikkerbil en morieltjes, rode wijnbotersaus

 Arbossar 2016, Cariñena
Dits del Terra 2016, Cariñena

Lamscarré "Lozère", caponata en geitenkaas

Les Tosses 2015, Cariñena
Les Manyes 2016, Garnatxa

Bio aardbeien, karnemelk en roomse kervel

Bonanto, 'The Ultimate Aperitivo'

Kostprijs: €159/pp
Inschrijven: www.sanscravate.be
Adres: Langestraat 159, 8000 Brugge

 

Zondag 28 juni: Het nieuwe gezicht van de Spaanse wijnen - Millefeuille

Aanvang 19u
Vijfgangenmenu met volgende begeleidende wijnen:

Apéro

Albet i Noya, Nosodos+Escumos Brut Nature 2014, D.O. Penedès

Halve babykreeft, avocado, bulger, granaatappel, gazpacho van

tomaat, dragon en citroengel

Forjas del Salnés, Leirana 2017, D.O. Rias Baixas

Poke bowl met stukje zeekbaars

Mesquida i Mora, Sincronia Blanc 2017, VdT Mallorca
Viña Mein & Comando G, Tega do Sal 2016, D.O. Ribeiro

Filet en loempia van een “la belle flamande” - kip, gebakken
ganzenlever, Romeinse sla, krokant brickdeeg, parmezaan en een
aardappelsalade

Envínate, Albahra 2017, Almansa

Rosé gebakken lamsfilet, lamszwezerik, witte en groene asperges,
aubergine, beukenzwam, pommes dauphines en een sausje van
geroosterde ajuin

Quinta da Muradella, Alanda Tinto 2013, D.O. Monterrei
Daniel Landi, Uvas de la Ira 2016, Sierra de Gredos
Algueira, Fincas 2013, D.O. Ribeira Sacra

Tarte tatin, parfait van appel, kaneel, crème van zure room en
gekarameliseerde pecannoten

Ximénez-Spínola, Exceptional Harvest 2017, D.O. Jerez-Xérès-Sherry

 

Kostprijs: €95/pp
Inschrijven: info@bistromillefeuille.be of 03 877 68 80
Adres: Baron van Ertbornstraat 122 , 2630 Aartselaar

 

Zaterdag 20 juni: Summer at Savida - Savida

Aanvang: 19u
Apéro met 4 Sharing-gerechten:

Apéro

Bordje ham & pan con tomate
Mediterranean Premium Spirits, GinRaw, Catalunya

Burrata – guacamole – tomaat – granaatappel

Javier Sanz Viticultors, Rey Santo 2018, D.O. Rueda

Tartaar rund Savida

Albet i Noya, Curiósa Rosat 2018, D.O. Penedès

Paella Savida

Bodegas Artevino, Salbide 2016, D.O.C. Rioja

Aardbei – basilicum – limoen

Mediterranean Premium Spirits, Bonanto 'The Ultimate Aperitivo', Catalunya

Kostprijs:56€/pp
Inschrijven: gastrobarsavida@gmail.com of 0477 49 59 28
Adres: Kerkstraat 13, 9300 Aalst

 

Zaterdag 11 mei: Le Transvaal - Bodegas Viñatígo

Zaterdag 11 mai 2019
Aanvang 19:30
Kostprijs: 75€/persoon

Voorgerecht

Ravioli gevuld met rivierkreeftjes en grijze garnalen
Viñátigo Marmajuelo 2016
Viñátigo Gual 2017

Hoofdgerecht

Parelhoen met mousselinesaus van artisjok, gegrilde groentjes, jus fumé
Viñátigo Ensamblaje Blanco 2017
Viñátigo Tintilla 2016

Dessert

Verloren brood op « Transvaalse » wijze met karamel en vanille ijs.
Viñátigo Ancestral Tinto 2015
Viñátigo Malvasía Clásico 2007

Reserveren kan via
www.eventbite.fr

 

Donderdag 9 mei: Gastrobar Hubert - Celler Joan d'Anguera

Donderdag 9 mei 2019
Aanvang 19u
Kostprijs: 89€/persoon
Maximaal 24 plaatsen
Vijfgangenmenu met volgende begeleidende wijnen:

Mangalica “Monte Nevado” 

GinRaw tonic 

Mezze

Joan d’Anguera 2016

Calamarès & Txistorra

Altaroses 2017
Planella 2017

Geroosterde groenten - venkelpollen - crispy chicken

Finca l’Argatà 2016
Vinya de la Gloria 2016

Gebraiseerde runderwang “Txogitxu” Grand-mère

l’Hostal 2014

Taartje met bloedappelsienen “Humberto”

Bonanto

Inschrijven kan via
www.gastrobar-hubert.be

 

Woensdag 8 mei: Les coudes sur la Table - Cellers Joan d'Anguera

Woensdag 8 mei 2019
Aanvang 19u30
Kostprijs: 90€/persoon

Tapas
Joan d'Anguera 2016

Voorgerecht 1

Planella 2017

Voorgerecht 2

Altaroses 20117

Hoofdgerecht

Finca l'Argatà 2016

Dessert

Reserveren kan via
04 272 46 56
info@lescoudessurlatable.com

 

Dinsdag 19 maart: Auberge Napoleon - Vega Sicilia

Dinsdag 19 maart 2019
Aanvang 12u30
Kostprijs: 140€/pp
Beperkt aantal plaatsen
Vijfgangenmenu met volgende begeleidende wijnen:

 

Apéro

Oremus Mandolas 2017

Voorgerecht

Tartaar van Belgisch wit-blauw, kwarteleitje, truffelmayonaise en mosterdsla
Pintia 2014
Alíon 2014

Hoofdgerecht

Dunne Lende ‘Grain fed’ Uruguay, Wortelzalf,
gratin van zoete aardappel en schorseneer, Périgord saus met zwarte truffel
Valbuena 2012
Unico 2009

Inschrijven via
info@aubergenapoleon.be
02 269 30 78

 

Dinsdag 26 maart: Vino Vino - Vega Sicilia

Dinsdag 26 maart 2019
Aanvang 19u
Maximaal 20 personen
Vijfgangenmenu met volgende begeleidende wijnen:

Ontvangst

Rillette van Sardine
Fino, Gutiérrez Colosía

In de keuken en aan tafel

Inktvis met jalapeños en paarse basilicum
Tokaj, Oremus Mandolás 2017, Vega Sicilia

Hoofdgerecht

Pijlinktvis, piquillospaprika met geitenkaas / Bouillon van "Bellota" zachte uien met tuinbonen
D.O. Toro, Pintia 2014, Vega Sicilia
D.O. Ribera del Duero, Alión 2014, Vega Sicilia
D.O. Ribera del Duero, Valbuena 2014, Vega Sicilia
D.O. Ribera del Duero, Unico 2009, Vega Sicilia


Terug de keuken in

Pluma "Ibérico", champignons en "Jerez"
D.O. Ribera del Duero, Unico 2004, Vega Sicilia

Oude Manchego met huisgemaakte vijgenconfituur
Tokaj, Oremus Late Harvest 2016, Vega Sicilia

Citrusfruit
Tokaj, Oremus Aszú 3 Puttonyos 2011, Vega Sicilia

 

Kostprijs: €180/pp
Inschrijven via
vinovino@skynet.be
081 26 00 51
0478 40 98 85

 

Maandag 18 maart: Slagmolen **

Aanvang: 19u
Prijs: 325€/pers (alles inbegrepen)
Max: 50 plaatsen

Apéro

Gramona, Cava III Lustros 2011

Voorgerecht

Hopscheuten met Noordzeekrab
Oremus Mandolas 2017

Tussengerecht

Ravioli van ganzenlever en truffel
Pintia 2014
Alión 2014

Tussengerecht

Jonge Franse duif uit Anjou met Portsaus
Valbuena 2014
Valbuena 2012

Hoofdgerecht

Boulette De Luxe (Kalfsbouletje gevuld met truffel)
Valbuena 2008
Unico 2009

Dessert

Lekkernij van primeurrabarber
Oremus 5 Puttonyos 2010

Slagmolen
Molenweg 177
3660 Oudsbergen (Opglabbeek)

Reserveren kan via
www.slagmolen.be
info@slagmolen.be
089 85 48 88

 

 

1/03/2019 - Tastingdiner "Mas de les Pereres" bij Alexandre

  • Vrijdag 1 maart 2019
  • Aanvang 19u30
  • Maximaal 27 personen
  • Viergangenmenu met volgende begeleidende wijnen:

Apéro

Cava La Pintada Brut

Voorgerecht 1 

Sint-Jacobsvrucht | kvas | selder
Nunci Blanc 2015

Voorgerecht 2

Kabeljauw | zeewier | boerenkool | rode wijnsaus
Nuncito 2012

Hoofdgerecht

Lam | prei | snijbiet | sherrysaus
Nunci Negre 2012
Costero 2008

Dessert

Vanille chocolade | witte chocolade | braambessen
Nunci Blanc Abocat 2015

 

Zondag 28 juni: Het nieuwe gezicht van de Spaanse wijnen - Millefeuille

Aanvang 19u
Vijfgangenmenu met volgende begeleidende wijnen:

Apéro

Albet i Noya, Nosodos+Escumos Brut Nature 2014, D.O. Penedès

 

Halve babykreeft, avocado, bulger, granaatappel, gazpacho van
tomaat, dragon en citroengel

Forjas del Salnés, Leirana 2017, D.O. Rias Baixas

 

 

Poke bowl met een stukje zeebaars

Mesquida i Mora, Sincronia Blanc 2017, VdT Mallorca
Viña Mein & Comando G, Tega do Sal 2016, D.O. Ribeiro

 

 

Filet en loempia van een “la belle flamande” - kip, gebakken
ganzenlever, Romeinse sla, krokant brickdeeg, parmezaan en een
aardappelsalade

Envínate, Albahra 2017, Almansa

 

 

Rosé gebakken lamsfilet, lamszwezerik, witte en groene asperges,
aubergine, beukenzwam, pommes dauphines en een sausje van
geroosterde ajuin

Quinta da Muradella, Alanda Tinto 2013, D.O. Monterrei
Daniel Landi, Uvas de la Ira 2016, Sierra de Gredos
Algueira, Fincas 2013, D.O. Ribeira Sacra

 

Tarte tatin, parfait van appel, kaneel, crème van zure room en
gekarameliseerde pecannoten

Ximénez-Spínola, Exceptional Harvest 2017, D.O. Jerez-Xérès-Sherry

 

 

Kostprijs: €95/pp
Inschrijven: info@bistromillefeuille.be of 03 877 68 80
Adres: Baron van Ertbornstraat 122 , 2630 Aartselaar

Winkelmandje

Het product is maal toegevoegd aan je winkelmandje.
Verder winkelen Winkelmandje

Winkelmandje

Uw perfecte wijn vinden?

Geef ons 30 seconden van uw tijd en wij helpen u graag.

Ja, help mij mijn ideale wijn te vinden Nee dank u, ik wil graag zelf zoeken
Sluiten

Opgelet!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfgedrag te verbeteren.
Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies.
Indien u meer informatie wilt over onze cookie policy kan dat door deze pagina te raadplegen.